La Sinfonia on saanut inspiraationsa Italian makumaailmasta, tyylistä ja kulttuurista. Maukkaat annokset valmistetaan alusta alkaen itse, parhaista mahdollisista raaka-aineista. Huippuluokkaiset raaka-aineet ovat italialaisen ruoan edellytys, jota me La Sinfoniassa pidämme erityisen tärkeänä. Olemme tehneet parhaamme löytääksemme parhaimpien juustojen, salamien, kinkun, oliiviöljyn, pizzajauhojen, säilykkeiden ja muiden käyttämiemme tuotteiden toimittajat.
Menumme on laatinut italialainen huippukokki Mauritzio, jonka palava intohimo ja rakkaus ruuanlaittoa kohtaan maistuu jokaisessa suupalassa. Hänen oppinsa tuovat annoksiimme sekä tietämystä että ylpeyttä, jotka ovat hyvän ruoan perusta.
Ravintolasta löytyy ravintolasalin lisäksi yksityistila ”Sala Privata”, jonka voi varata yksityiskäyttöön. Ravintolassa on myös viihtyisä terassi, jossa kelpaa nauttia auringosta, kauniista Heinätorin puistosta ja suussa sulavista herkuista.
Unelma ravintolan takana
La Sinfonia sai alkunsa ruuan ja viinin rakastajien unelmasta. Intohimoisten matkustajien useat Välimeren-reissut saivat rakastumaan erityisesti italialaiseen ruokaan ja viineihin. Italia on makujen, tyylin ja kulttuurin nautinnollinen perikuva. Perheen ja ystävien kanssa vietetyt illalliset synnyttivät ajatuksen, unelman. La Sinfonia.